Home > Over ons

SERIEUZE DAGBESTEDING IN DE GRAFISCHE- EN IT-SECTOR

Vanaf de oprichting in 2014 hebben wij gemerkt dat er veel behoefte is aan een vakmatige dagbesteding voor mensen met een vorm van autisme (ASS), niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en/of AD(H)D, die zich in de Grafische- of IT-sector willen ontwikkelen. Inmiddels bieden we aan ruim 25 ‘Meewerkers’ dagbesteding via een PGB of Zorg in Natura voor regio Amersfoort, regio Gooi en Vechtstreek, regio Lekstroom en regio Zeist. We zorgen voor een veilige en vertrouwde werkplek, waar iedereen zichzelf kan zijn en ondersteund wordt bij zijn ontwikkeling.

Maak een afspraak om kennis te maken

WIJ ZIEN TALENT EN STIMULEREN ONTWIKKELING

De dagelijkse leiding is in handen van Monica Falck en Dennis Klawer. Monica heeft jarenlang gewerkt in zorgsector en is ervaren in personeelswerk. Dennis heeft een achtergrond als ondernemer in de Grafische- en IT-sector. ‘Iedereen heeft talent en verdient een kans om zich verder te ontwikkelen,’ is hun stellige overtuiging. Samen hebben ze een netwerk bij gemeentes, onderwijs- en zorginstellingen en bij bedrijven, ondernemers en organisaties, die werkopdrachten bieden.

ALLEEN KUN JE NIETS, JE MOET HET SAMEN DOEN

Kenmerkend voor onze stichting is dat we graag samenwerken. Met persoonlijk begeleiders, gemeenten, UWV’s, zorginstellingen en opdrachtgevers. We willen immers allemaal het beste voor onze ‘Meewerkers.’ We worden hierin ondersteund door een fijn team van ervaren coaches, die dit werk op vrijwillige basis doen. We zijn er trots op dat we recent voor onze aanpak zijn beloond met de prijs ‘Beste leerbedrijf Provincie Utrecht’. Al zijn we eerlijk gezegd nog trotser op het werk en de persoonlijke ontwikkeling onze ‘Meewerkers’.

DOELGERICHTE WERKWIJZE

Wij bieden onze ‘Meewerkers’ serieuze opdrachten en leveren bedrijven, instellingen en organisaties kwalitatief werk. Naast hun professionele ontwikkeling coachen we ze ook op sociaal gebied. We leren ze afspraken maken en nakomen, samenwerken, voor zichzelf opkomen, complimenten ontvangen, teleurstellingen verwerken en verantwoordelijkheid nemen voor hun werkzaamheden en ontwikkeling. Voor iedere ‘Meewerker’ maken we een ontwikkelplan, dat een realistisch perspectief biedt van alle mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden.

SOCIALE ONTWIKKELING

Wij helpen onze ‘Meewerkers’ om zelfredzaam op de werkvloer te functioneren. In een beschermde en veilige omgeving kunnen ze zijn wie ze zijn, mogen ze hulp vragen en fouten maken. Wij vangen onze ‘Meewerkers’ op bij tegenslag. Wij kijken naar talenten en mogelijkheden en zetten psycho-educatie en empowerment in om cliënten verder te helpen.

Deze website is ontwikkeld door Stichting Meewerken in Eemland