Ons Werk

Home > Ons Werk

Met een opdracht biedt u onze ‘Meewerkers’ een kans om werkervaring op te doen. Onze diensten zijn van goede kwaliteit, hierin zult u geen verschil merken. Ons tempo ligt alleen lager, waardoor wij geen spoedklussen kunnen aannemen.

Grafisch ontwerp

Of u nu visitekaartjes, een brochure of een compleet nieuwe huisstijl nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp naadloos aansluit bij uw organisatie. Ook kunnen wij de vormgeving verzorgen voor uw nieuwsbrief, flyer, magazine, website en advertentie; zowel digitaal als gedrukt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Drukwerk

Ook voor drukwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij drukken niet alleen visitekaartjes, posters, flyers, stickers en brochures, maar ook mokken, t-shirts, tassen en schorten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Websites

Een succesvolle website is veel meer dan een online visitekaartje. Een goed webdesign leidt tot klantcontact, het genereren van leads en de verkoop van producten. Wij ontwerpen en bouwen uw website in WordPress, een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Door het schaalbare (responsive) webdesign is uw website goed te zien op alle computers, laptops, telefoons en tablets. Ook kunnen wij uw website hosten en onderhouden.

Administratie

Wij ondersteunen u graag bij uw administratie. Wij kunnen u werk uit handen nemen door bijvoorbeeld rekeningen in te boeken en de ledenadministratie en contributies te beheren. Ook kunnen wij mailings en nieuwsbrieven voor u verzenden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Game development

Een aantal Meewerkers zijn zich aan het ontwikkelen als Game developer. Van het bedenken van een game, het vormgeven en het programmeren. We nodigen u graag uit om eens een game te spelen!

Interesse in onze games?

Programmeren

Unity, C#, CSS, Java, HTML en PHP zijn de programmeertalen waar onze Meewerkers in programmeren of leren programmeren. Via zelfstudie met certificaten van Udemy of zelfs op HBO-niveau via bijvoorbeeld de LOI.

Neem contact op voor onze mogelijkheden

Beveiligingsscans

Virussen, cyberaanvallen, hackers, afpersingssoftware: geen website of computer lijkt nog veilig te zijn voor internetcriminaliteit. Voorkom problemen en laat uw computer door ons checken en opschonen. Ook installeren we gratis een professionele virusscanner.

Maak een afspraak voor een BeveiligingsCheck-up

Computerhulp

Start uw computer niet meer op? Maakt de harde schijf lawaai? Heeft u internet- of e-mailproblemen? Wordt uw computer trager of krijgt u regelmatig foutmeldingen? Onze Meewerkers maken uw computer weer tiptop in orde. Ook voor het uitbreiden van het geheugen of bestanden overzetten naar een nieuwe computer bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Maak een afspraak

Computerreparatie

Doet uw computer het niet meer of is er iets anders aan de hand? Breng hem bij ons langs voor reparatie. Een paar werkdagen later staat uw computer netjes gerepareerd weer voor u klaar. Ons tarief bedraagt € 7,50 per kwartier en u ontvangt vooraf een prijsopgave.

Maak een afspraak voor reparatie

Deze website is ontwikkeld door Stichting Meewerken in Eemland