Ons Werk

Home > Ons Werk

Grafisch ontwerp

In onze grafische studio kun je een opleiding Photoshop, Illustrator of Indesign volgen. Je kunt daarmee een logo, visitekaartjes, een brochure of een nieuwe huisstijl ontwerpen. Ook kun je leren een nieuwsbrief, een magazine, website of advertentie vorm te geven. Zowel digitaal als gedrukt.

Meer informatie?

Drukwerk

Ook voor drukwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij drukken niet alleen visitekaartjes, posters, flyers, stickers en brochures, maar ook mokken, t-shirts, tassen en schorten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Websites

Wil je vormgeven koppelen aan technische vaardigheden? Dan kun je je ontwikkelen tot WordPress webbouwer. Je volgt een opleiding om zelfstandig websites te ontwerpen en te bouwen. Daarna mag je een oefen website maken en vervolgens echt aan opdrachten werken.

Programmeren

Unity, C#, Python, CSS, Java, HTML en PHP zijn programmeertalen waar onze Meewerkers in programmeren of leren programmeren. Via zelfstudie met certificaten of zelfs op HBO-niveau via bijvoorbeeld LOI. Als je deze programma’s beheerst, kun je apps of programma’s maken.

Neem contact op voor onze mogelijkheden

Game development

Je kunt je bij ons ontwikkelen als Game developer. Van het bedenken van een game, het vormgeven tot het programmeren. Je volgt eerst een online cursus in een programmeertaal en eventueel een grafische cursus om de game mooi vorm te geven. Daarna kun je aan de slag om je eigen spel te bouwen.

Interesse in het maken van een game?

Creatief Atelier

Speciaal voor mensen met ASS en een normale tot hoge begaafdheid hebben we ons creatief atelier. Hier kun je je creatief uiten en ontwikkelen in verschillende vormen. Er is gelegenheid tot schilderen, tekenen, boetseren en fotografie. Alle activiteiten zijn op verschillende dagdelen ingeroosterd. Een combinatie van een dagbesteding grafisch of IT en het creatief atelier behoort ook tot de mogelijkheden.

Maak een afspraak?

Administratie

Wil je verder in de administratieve sector, dan hebben we wellicht de juiste dagbesteding voor jou. Als je het interessant vindt, kun je je bij ons verdiepen in de financiële administratie van een bedrijf of organisatie. Inkoop, verkoop, grootboek debiteuren en crediteuren worden voor jou gesneden koek. We werken veel met het veelgebruikte boekhoudprogramma Exact Online. Ook als je toekomstplannen hebt om zelfstandige te worden, is dit een goede plek voor dagbesteding. Hier kun je de zakelijke en financiële kant van werken onder de knie krijgen.

Interesse?

Deze website is ontwikkeld door Stichting Meewerken in Eemland